
Μεγάλη ένταση στην ΕΠΟ με ποδοσφαιριστές
Μπήκαν στο γραφείο του Γκαγκάτση
Ένταση προκλήθηκε πριν από τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όπου 86 πρώην ποδοσφαιριστές ζητούν την ακύρωση διατάξεων του νέου ΚΑΠ, ειδικά του άρθρου 35 για την επίλυση αθλητικών διαφορών και του παραρτήματος για τις ευθύνες των ΠΑΕ στις οφειλές προς ποδοσφαιριστές.
Η πρόεδρος της έδρας δεν επέτρεπε την είσοδο των ποδοσφαιριστών στην αίθουσα, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες και παρουσία ισχυρών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι Ευθύμης Κουλουχέρης, Σάκης Παπάζογλου, Χρήστος Μπούρμπος και Μαυρουδής Μπουγαΐδης.
Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, στο γραφείο του, φωνάζοντας «ντροπή», «έχουν αυτοκτονήσει άτομα» και «γιναν τα παιδιά μας δέκα χρονών κι είμαστε ακόμα απλήρωτοι». Ο Γκαγκάτσης τόνισε ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε επί των ημερών του και πρότεινε τη σύσταση επιτροπής με συμμετοχή και του ΠΣΑΠΠ, παρόλο που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν είναι μέλη του.