Μεγάλη Παρασκευή για Βουλιαγμένη ή Ολυμπιακό

Το ένα από τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στον τελικό του Final-4 για την EuroLeague στο πόλο γυναικών, σίγουρα θα… μιλάει ελληνικά. Το ερώτημα είναι αν θα έχει μπλε ή κόκκινο χρώμα.

Αυτό θα το μάθουμε, μετά την ολοκλήρωση του αυριανού (19/4, 12:30) πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. Στον έτερο ημιτελικό θ’ αναμετρηθούν (14:15) Πάντοβα – Σαμπαντέλ.

Σήμερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων εξέφρασαν τη χαρά τους που επιστρέφουν σε Final-4. Και δήλωσαν έτοιμοι να ανταπεξέρθουν στις δυσκολίες που θα συναντήσουν, ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Αλεξία Καμμένου (Προπονήτρια Βουλιαγμένης):«Είναι ωραίο που επιστρέφουμε μετά από τόσα χρόνια, τόσο στο Final-4 όσο και εδώ στο Σαμπαντέλ. Θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός για το γυναικείο πόλο, τέσσερις εξαιρετικές ομάδες προκρίθηκαν στην τελική φάση και απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Έχουμε ξανά μία δυνατή ομάδα, πολλές καλές παίκτριες και θέλουμε να νικήσουμε, αν και ξέρουμε ότι πρέπει να δώσουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Χάρης Παυλίδης (Προπονητής Ολυμπιακού): «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε μετά από ένα χρόνο σε Final-4. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να παλέψει, αν και το έργο μας δεν είναι εύκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε καλά, τη Βουλιαγμένη.

Παίζουμε εναντίον τους αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά ένας ημιτελικός Euroleague είναι τελείως διαφορετικός από τα άλλα παιχνίδια. Ο αγώνας αυτός είναι από μόνος του ένας τελικός, καθώς μόνο ο νικητής μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο, οπότε προετοιμαζόμαστε σαν να είναι τελικός».

Έλενα Ξενάκη (Αρχηγός Βουλιαγμένης): «Η ομάδα μας μετά από κάποια χρόνια είναι και πάλι δυνατή και μπορούμε επιτέλους να είμαστε εδώ. Το να παίξουμε με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, αλλά το ίδιο θα ήταν και εναντίον κάποιας από τις άλλες δύο ομάδες. Είμαστε έτοιμες να παλέψουμε για τον τίτλο».

Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Χάσαμε το περσινό Final-4 και χαιρόμαστε που είμαστε ξανά εδώ. Η αποστολή μας δεν θα μπορούσε να είναι δυσκολότερη, γιατί αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε δυνατές και έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να νικήσουμε σε αυτό το ματς, αλλά και στο επόμενο».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων του Final 4 της EuroLeague:

Παρασκευή 19 Απριλίου

12:30 Α Ημιτελικός: Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

14:15 Β Ημιτελικός: Πάντοβα – Σαμπαντέλ

Σάββατο 20 Απριλίου

12:30 Μικρός Τελικός

14:15 Μεγάλος Τελικός

Διαβάστε επίσης