Μεγάλη περιπέτεια για τον Χαβίτο στην Θεσσαλονίκη

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Φρανσίσκο Χαβίτο  βιώνει με την οικογένειά του μια απίστευτη περιπέτεια στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης 

Ο Ισπανός ήρθε για να δει την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα με την οικογένεια του αλλά τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει καθώς  η αεροπορική εταιρία δεν τους επέτρεψε να πετάξουν, επειδή δεν είχαν τις δύο δόσεις του εμβολίου….

Ο Χαβίτο είναι πάνω από 24 ώρες στο αεροδρόμιο και περιμένει να διευθετηθεί το θέμα του. Φυσικά, για εκείνον είναι παράξενο αφού στη χώρα του όταν κάποιος νοσεί κάνει τη μια μόνο δόση του εμβολίου. Εκείνος νόσησε, έκανε το εμβόλιο αλλά είδε τους υπεύθυνος της εταιρείας να του γυρίζουν την πλάτη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι σε επαφή με το προξενείο της Ισπανίας, την τουριστική αστυνομία και με δικηγόρο και αναζητά τρόπους για να μπει σε ένα αεροπλάνο και να γυρίσει στην Μοραλέχα.

Αναλυτικά η εμπειρία του όπως την μετέφερε ο ίδιος:

«Ήρθαμε με όλα τα χαρτιά και δεν με άφησαν να περάσω το αεροπλάνο, στην πόρτα μου ζήτησαν εμβόλιο. Τους λέω, εγώ πέρασα κορωνοϊό και επιτρέπεται να κάνουμε μία δόση μόνο, από την στιγμή που περάσαμε. Στείλαμε χαρτιά της πρεσβείας, όλοι μου λένε ότι είναι όλα εντάξει, θέλω να κάνω καταγγελίες στην εταιρία, δεν έχουν σκάνερ για να δουν αν είναι πράσινο το πιστοποιητικό μου.

Ας το τσεκάρουν και αν είναι κόκκινο ας μην περάσω. Τι να κάνω με τα παιδιά; Ήταν μετά τις 12 όταν δεν με άφησαν να περάσω, δεν είχα ξενοδοχείο, δεν είχα τίποτα. H Μαρία έκλαιγε, έχει τρελαθεί εγώ που δεν νευριάζω ποτέ έχω νευριάσει. Θα το κυνηγήσουμε και με νομικούς και με όλους. Ξέρω ότι καμιά φορά γίνεται μαλ**** αλλά τόσο; Η Ισπανική πρεσβεία μου είπαν ότι είναι όλα ok, ότι δεν χρειάζεται άλλο χαρτί»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα