Μεγάλη περιπέτεια για τον Λαλά

Στα τόσα προβλήματα του Ολυμπιακού ήρθε ένα ακόμη να προστεθεί με τον Κένι Λαλά. Το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr ο Λαλά βρισκόταν στο σπίτι του.

Ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ανέβασε πυρετό και έκανε συνεχόμενα εμετούς. Ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και μετέβη στο νοσοκομείο, για τις απαραίτητες εξετάσεις. Αφού βγήκε αρνητικός στον covid, στη συνέχεια οι γιατροί προσπάθησαν να βρουν τι έχει. Και διαπίστωσαν πολύ γρήγορα ότι είχε γαστρεντερίτιδα. Πολύ επιθετική.

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνει εισαγωγή, με αποτέλεσμα ο Λαλά να χρειαστεί να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού, αλλά και την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή, για να ξεπεράσει την ίωση και να μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Αυτό συνέβη εν τέλει το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Γάλλο δεξιό μπακ να πηγαίνει στο Ρέντη, σε αποστειρωμένο περιβάλλον και μακριά από τους συμπαίκτες του, για να μην έρθει σε επαφή με κάποιο από τα μέλη της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα