Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011-2016 ο ΟΠΑΠ

Το θεσμό του αθλητισμού και του πολιτισμού της χώρας κρατάει και φέτος ζωντανό η ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2011-2016.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, φέτος, η ΟΠΑΠ στηρίζει το Μαραθώνιο με μια ακόμα πράξη, τη δημιουργία της team ΟΠΑΠ, “μια ομάδα που τρέχει για το καλό”.

Κάθε συμμετοχή στην team OΠΑΠ στηρίζει τη δημιουργία του Ανοιχτού Πάρκου Γυμναστικής ΟΠΑΠ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η ΟΠΑΠ σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πάρκο ανοιχτό για όλους με σύγχρονα όργανα γυμναστικής, προκειμένου να δώσει στους Αθηναίους τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στην πόλη τους.

Σημειώνεται πως μέσα σε λίγες  ημέρες καλύφθηκαν όλες οι θέσεις συμμετοχής, με αποτέλεσμα 510 δρομείς να τρέξουν στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με την team ΟΠΑΠ.

Οι εγγραφές έγιναν μέσω του νέου mini site www.teamopap.gr και μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook  (https://www.facebook.com/OPAPsocial) όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν συμβουλές για την προετοιμασία τους και να ενημερωθούν για τις προπονήσεις που θα οργανώσει η OΠΑΠ για τα μέλη της ομάδας της. Παράλληλα, τα μέλη της team ΟΠΑΠ που θα τρέξουν στο Μαραθώνιο μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους και σε κάποιον άλλο Μαραθώνιο του κόσμου.

 

 

Διαβάστε επίσης