Μεϊμαράκης από τον Καναδά: «Να σταθεί ξανά στα πόδια της η Ελλάδα»

«Η Ελλάδα σήμερα περνά μια σημαντική στιγμή. Πρέπει να ενημερώσει όλους για το μέγα επίτευγμα το οποίο έχει επιτύχει, να μπορέσει δηλαδή να σταθεί ξανά στα πόδια της και να δείξει ότι έχει δημιουργήσει ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, να οδηγήσει στην ανάπτυξη και να μειώσει την ανεργία».

Αυτά σημείωσε από την πρωτεύουσα του Καναδά, Οττάβα, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο κ. Μεϊμαράκης εξήγησε ότι η επίσκεψή του εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των παραγόντων εκείνων που μπορούν πράγματι να επηρεάσουν την κοινωνική πολιτική και οικονομική ζωή του Καναδά, προκειμένου να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην Ελλάδα, πάντα μέσα στο νόμιμο πλαίσιο το οποίο υπάρχει στη χώρα, που μπορούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Οπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής, συναντήθηκε με τους Ελληνες ομογενείς αλλά και τον πρόεδρο του Καναδικού Κοινοβουλίου, υπουργούς και σημαντικές προσωπικότητες τους Καναδά, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία που έχει διαγράψει σήμερα η Ελλάδα και να τους προσκαλέσει να έλθουν στην χώρα μας για επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα