Μείωση στα δημοτικά τέλη στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω κορωνοϊού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Μετά από εισήγηση της δημοτικής Αρχής και προς ενίσχυση των δημοτών που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, αναμένεται να μειωθούν τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η συνολική μείωση της διετίας θα φτάσει στο 15%, ενώ θα διατηρηθούν οι μειώσεις και απαλλαγές των προηγούμενων ετών για τις ευπαθείς ομάδες.

«Μένοντας πιστοί σε όλα όσα έχουμε πει, με την έντονη και επίπονη προσπάθεια των υπηρεσιών του δήμου και των συνεργατών μου, είμαστε σε θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εισηγούμαστε την μείωση των δημοτικών τελών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και συνέχισε: «Συγκεκριμένα εισηγούμαστε την περαιτέρω μείωση στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και τη διαμόρφωσή τους στο 1,14 για τις οικίες και στα 4,20 για τους επαγγελματικούς χώρους. Είναι μία υπεύθυνη, κοστολογημένη και σοβαρή πρόταση, που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία».

Ο κ. Βούρος κατέληξε λέγοντας: «Το σχέδιο της δημοτικής Αρχής όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα δράσης από την αρχή της θητείας μας κινείται σε δύο άξονες, από τους οποίους δεν θα λοξοδρομήσουμε ποτέ. Προχωράμε σε ελαφρύνσεις για τον δημότη και παράλληλα προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα