Μελισσανίδης: «Να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία Σαββίδη»

«Να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία Σαββίδη» ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ώστε, o μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, να βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θεωρεί πως το αίτημα αποτελεί κίνηση σεβασμού στο Fair Play και μήνυμα στους φιλάθλους. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η στάση των FIFA/UEFA, στην επιθυμία του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Διαβάστε επίσης