Μελισσανίδης: «Το πολύ σε 100 μέρες ξεκινάμε»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τα όσα άκουσε στο ραντεβού που είχε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη έμεινε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης» πήρε τις διαβεβαιώσεις από τον Μανιάτη πως πολύ σύντομα η νέα νομοθετική ρύθμιση, που θα ακυρώνει την προηγούμενη και θα ανοίξει οριστικά τον δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα περάσει σύντομα στη Βουλή προς ψήφιση.

Με την νέα νομοθετική ρύθμιση η «Ένωση» θα είναι νομικά καλυμμένη και τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να φρενάρει την είσοδο των μηχανημάτων στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, προκειμένου να ξεκινήσει η ανακατασκευή της φυσικής έδρας της ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι μόλις βγει το νέο σχέδιο νόμου η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να πάρει την τελική άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα. Όπως υπολογίζεται αυτό θα γίνει σε διάστημα περίπου τριών μηνών.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος τόνισε πως το πολύ σε 100 μέρες θα ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». ««Είμαστε σε όλα ΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση», τόνισε ο «Τίγρης» και πρόσθεσε: «Αυτό που απομένει είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια».

Σε ερώτηση για το πότε υπολογίζεται να ξεκινήσουν τα έργα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε: «Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες , 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο». Μάλιστα, ο Μελισσανίδης διαβεβαίωσε πως από πλευράς ΥΠΕΚΑ δεν υπάρχει η παραμικρή ένσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα