Μελισσανίδης: «Του χρόνου τέτοια εποχή εγκαίνια στο πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης!»

Στην  Περιφέρεια Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις από εκεί σχολίασε για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» χαρακτηριστικά: «Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης!».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος».

Ο Μελισσανίδης εν συνεχεία τόνισε ότι «το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες» και ο Πατούλης γελώντας απάντησε: «Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμέσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό».

Το μεσημέρι υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την προμήθεια ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ.

Πρόκειται για το τελευταίο κομμάτι της επιχορήγησης των 20 εκατ.ευρώ της Περιφέρειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα