Μένει ο Μήτρογλου στον Άρη μετά και την… τυχαία συνάντηση με Μάντζιο

Αλλαγή δεδομένων για την πορεία του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη. Από το διαφαινόμενο διαζύγιο ο διεθνής επιθετικός όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στους κίτρινους.

Οι Άκης Μάντζιος και Κώστας Μήτρογλου επέλεξαν τον ίδιο προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, συναντήθηκαν τυχαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15 Ιουνίου, στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη.

Προς τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, το διαζύγιο μεταξύ Άρη και Κώστα Μήτρογλου έμοιαζε αναπόφευκτο. Οι «κίτρινοι» δεν ένιωθαν ικανοποίηση από το επίπεδο προσφοράς του αθλητή αλλά και το αντίστοιχο της ετοιμότητάς του, προφανώς συνυπολόγισαν και το συμβόλαιο αξίας 600.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ίδιο διάστημα, ο 33χρονος επιθετικός επίσης εμφανίστηκε προβληματισμένος καθώς ένιωσε ότι δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση και κατ’ επέκταση δεν είχε ρόλο στην ομάδα.

Παρά τα όσα έλαβαν χώρα στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, στο μυαλό του Μήτρογλου δεν είναι το διαζύγιο αλλά η παραμονή του στον Άρη. Καθόλου τυχαία, κοινοποιήθηκαν βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησε στο τελευταίο διάστημα, συνδυάζοντας την παραμονή του σε τουριστικό θέρετρο με πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης. Προφανέστατα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της χρονιάς έχοντας αποφασίσει να παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα