Μένουμε Παιανία και πουλάμε Ιταλία

Έναν μεγάλο σκόπελο είναι πολύ κοντά να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός, στην προσπάθεια του να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομάδα της νέας σεζόν. Τον προηγούμενο καιρό είχε δημιουργηθεί θέμα με την παραχώρηση ή όχι του προπονητηρίου της Παιανίας από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία.

Το προπονητικό κέντρο είναι ιδιοκτησίας του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας και ήταν απαραίτητο για τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να συμφωνήσει μαζί του, αφού το τελευταίο που ήθελαν στην ΠΑΕ ήταν να ψάχνουν νέο μέρος για να στεγαστούν η ομάδα, η ακαδημία και τα γραφεία του συλλόγου. Παναθηναϊκός και Βαρδινογιάννης τα βρήκαν στο οικονομικό κι έτσι όπως φαίνεται… τέλος καλό όλα καλά.

Ο Καπίνο φεύγει, αλλά προγραμματισμός υπάρχει;
Συν τοις άλλοις είχαμε και την κατ’ αρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του Καπίνο για έναν χρόνο στη Νάπολι. Το ντιλ -εφόσον ολοκληρωθεί- θα αποφέρει στους «πράσινους» 400.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για τον παίκτη ύψους 2.000.000 ευρώ. Οπωσδήποτε είναι μία πολύ σημαντική οικονομική ανάσα για τον σύλλογο, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, όμως η παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα δημιουργεί κάποια ερωτηματικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό της ομάδας. Πρώτο και κυριότερο είναι αυτό που αφορά τον Ορέστη Καρνέζη. Υπήρχε η εντύπωση ότι η φετινή ήταν η τελευταία χρονιά του διεθνή πορτιέρο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ίσως κοίταζε να πωλήσει τον παίκτη και για να επωφεληθεί οικονομικά, αλλά και για να αναδειχθεί ο Καπίνο. Ωστόσο, με τα νέα δεδομένα, στην Παιανία θα πρέπει να σκεφθούν δύο και τρεις φορές ενδεχόμενη πρόταση που θα έρθει για τον Καρνέζη. Εκτός αυτού, ο τρίτος γκολκίπερ της περιόδου που ολοκληρώνεται, ο Στέφανος Κοτσόλης μένει ελεύθερος στο τέλος του επόμενου μήνα. Υπενθυμίζεται ότι αν το «τριφύλλι» δεν καταφέρει τελικά να πάρει άδεια (πρωτοδίκως δεν πήρε, θα κριθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο), τότε θα έχει το δικαίωμα για τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του. Αν ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ «σπαταλήσει» τη μία από αυτές μόνο και μόνο για να κάθεται στον πάγκο, τότε θα μιλάμε για προγραμματισμό με αρκετά… κενά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα