Μέσι και Ντι Μαρία σε καμπάνια κατά των ναρκωτικών

Την τεράστια δυναμική και επιρροή που έχουν οι Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία στις νέες γενιές Αργεντινών προτίθεται να αξιοποιήσει η γενέτειρά τους, η πόλη του Ροσάριο. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της OLE οι αρμόδιες Αρχές ετοιμάζονται να προωθήσουν μεγάλη καμπάνια κατά των ναρκωτικών και στα πρόσωπα των δύο παγκόσμιων πρωταθλητών βρήκαν τους ιδανικούς πρωταγωνιστές.

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με τις ζωές των Αργεντινών να είναι συνυφασμένες με τη στρογγυλή θεά, η δε πρόσφατη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο ενθουσιασμός ο οποίος τη διαδέχτηκε εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία των ποδοσφαιριστών της «αλμπισελέστε».

Η πόλη του Ροσάριο είναι μία από εκείνες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας και χρήσης ουσιών στην Αργεντινή. Όπως τονίζεται, μόνο μερικά δευτερόλεπτα και κάποια λόγια των Μέσι και Ντι Μαρία μπορεί να σώσουν εκατοντάδες ζωές και να αποτρέψουν χιλιάδες νέους από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η συγκεκριμένη σκέψη επισημοποιήθηκε και δια στόματος του ομοσπονδιακού προέδρου της πόλης Άνιμπαλ Πινέδα που με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως οργανώνεται μεγάλη καμπάνια κατά της χρήσης ναρκωτικών, με σφοδρή επιθυμία των αρχών να συμμετάσχουν σε αυτή οι δύο ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα