Μέσι: «Πρώτα τα παιδιά και μετά η συνέντευξη»

Η συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στη «Sexta» επρόκειτο να προβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου, όμως, ο Αργεντίνος ζήτησε να μεταφερθεί μία εβδομάδα αργότερα για να μην «σαμποτάρει» τον τηλεμαραθώνιο αγάπης για παιδιά, που θα μεταδιδόταν παράλληλα σε άλλο κανάλι στην Αργεντινή!

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να μάθει την… σοκαριστική του αποκάλυψη στη συνέντευξή του, έτσι όπως την προανήγγειλε ο τηλεοπτικός σταθμός «La Sexta», ο Λιονέλ Μέσι έδειξε ότι βάζει πάνω από τον εαυτό του τους συμπατριώτες του με μια μικρή, αλλά άξια αναφοράς κίνηση.

Η συνέντευξη στον Ζόρντι Έβολε, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου σε πρώτη μετάδοση, είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 20 του μήνα. Ωστόσο, ο Λίο επέμεινε να πάρει παράταση μίας εβδομάδας, για να μη σταθεί εμπόδιο σε ένα πολύ πιο σπουδαίο εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός «TV3» μετέδωσε στις 20 Δεκεμβρίου τον τηλεμαραθώνιο αγάπης «Marato de TV3», που προβάλλεται κάθε χρόνο στην Αργεντινή και συγκεντρώνει μεγάλα ποσά για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Έτσι, ο Μέσι ζήτησε να μη συμπέσει η συνέντευξή του πάνω στο πρόγραμμα του αντίπαλου καναλιού, ώστε να μη μειώσει την τηλεθέαση και να μην επηρεάσει τον σημαντικό σκοπό του τηλεμαραθωνίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα