Μέσι: «Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά»

Συνέντευξη στην El País έδωσε ο Λιονέλ Μέσι και υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο και η ζωή δεν θα είναι ίδια μετά την εμφάνιση του κορωνοϊού, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις συγγενείς χωρίς τη δυνατότητα να τους αποχαιρετήσεις.

“Όλοι αμφιβάλλουμε για το πώς θα είναι ο κόσμος μετά από αυτό που συνέβη. Πέρα από την καραντίνα και την κατάσταση που μας έπιασε στον ύπνο, πολύς κόσμος πέρασε αληθινά άσχημα γιατί επηρεάστηκε από αυτήν την κατάσταση με κάποιο τρόπο όπως συνέβη με όσους έχασαν συγγενείς και φίλους και δεν είχαν (λόγω καραντίνας) την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε.

Υπήρξαν πολλά αρνητικά πράγματα σε αυτή την κρίση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνεις τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο. Αυτό μου δημιουργεί τεράστια απογοήτευση και μου φαίνεται ότι είναι το πιο άδικο πράγμα του κόσμου.

Το ποδόσφαιρο δεν θα είναι ίδιο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή δεν θα είναι ίδια ξανά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Διαβάστε επίσης