Μεσσίας στην Παλμέιρας ο Φερέιρα

Σαν Μεσσία περιμένουν στην Παλμέιρας τον Αμπέλ Φερέιρα. Μπορεί Πορτογαλία και Βραζιλία να είναι… συγκοινωνούντα δοχεία σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, όμως είναι παράδοξο ότι η Παλμέιρας επιθυμεί διακαώς έναν προπονητή ο οποίος απέτυχε στον ΠΑΟΚ.

Ο 42χρονος Φερέιρα πήρε μια ομάδα που είχε κατακτήσει νταμπλ και τα… έχασε όλα, ενώ και στην Ευρώπη δεν είχε την καλύτερη εικόνα, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αγόρασε τον Πορτογάλο προπονητή από την Μπράγκα για 2 εκατομμύρια ευρώ και τον πουλάει πολύ πιο φτηνά, για να τον ξεφορτωθεί. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα το καλοκαίρι του 2019, για να αγοράσει τον Άμπελ Φερέιρα, είχε φανταστεί μία διαφορετική εξέλιξη για τον  προπονητή. Τόσο πολύ πίστευε στον Φερέιρα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, που είχε προβλέψει στο συμβόλαιό του ρήτρα εξαγοράς 7 εκατομμυρίων ευρώ. Τον έδωσε ωστόσο όσο-όσο, προκειμένου ν’ απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και προφανώς γιατί δεν πιστεύει πλέον στις δυνατότητές του.

Ήλθε η ώρα να φανεί αν ο Φερέιρα είχε την ευθύνη και σε τι βαθμό για την υποχώρηση του ΠΑΟΚ. Πάντως από το ενδιαφέρον της Παλμέιρας φαίνεται πως περνάει η μπογιά του και κάποιοι θεωρούν πως είναι εξαιρετικός προπονητής και ότι για άλλους λόγους απέτυχε στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα