Μετά από 13 χρόνια ο Διγενής Λακκώματος ζητά απ’ τον Άρη 579.000 ευρώ

Δεν ξανάγινε. 13 χρόνια μετά τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον Άρη στον Ολυμπιακό, ο Διγενής Λακκώματος ζητάει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης το ποσό των 579.000 ευρώ, ως ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Έλληνα μπακ στους Πειραιώτες.

Η ομάδα της Χαλκιδικής, από την οποία απέκτησε ο Άρης τον Αβραάμ το 2001, έστειλε εξώδικο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και ζητάει το ποσό των 579.000 ευρώ, το οποίο υποστηρίζει ότι αντιστοιχεί στο ποσοστό μεταπώλησης που κατείχε και έπρεπε να της καταβληθεί για τη μεταγραφή του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό το 2008!

Ο Αβραάμ έχει αγωνιστεί σε Τουρκία, Κίνα, Ιαπωνία και Αυστραλία, προτού γυρίσει στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα ξύπνησε ο Διγενής Λακκώματος.

Η μεταγραφή του Αβραάμ πριν από 13 χρόνια, βέβαια, είχε γίνει από την παλιά ΠΑΕ Άρης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την νυν εταιρεία, καθώς η νέα ΠΑΕ έχει διαφορετικό ΑΦΜ.

Οι άνθρωποι του Άρη, πάντως, δεν ανησυχούν καθόλου για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι αξιώσεις του Διγενή Λακκώματος δεν έχουν καμία τύχη. «Είδαν ότι έρχονται όλοι οι παλιοί και ζητάνε και είπαν δεν ζητάμε και εμείς και ότι βγει; Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6…», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της ΠΑΕ Άρης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα