Μετά το 1-1 με την Ισπανία, τέλος από την εθνική Σωκράτης, Μανωλάς

Η εθνική πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ισπανία, με Κυριάκο Παπαδόπουλο και Γιώργο Τζαβέλλα κεντρικά μπακ. Που αν έπαιζε ο Χατζηδιάκος, που τραυματίστηκε, ούτε τον Κυριάκο θα βλέπαμε, αλλά το θέμα είναι άλλο.

Τι θα κάνει τώρα ο Φαν’τ Σιπ με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά; Θα τους ξανακαλέσει στην εθνική; Όπως είπαν οι ρουφιάνοι του, τους κάλεσε για το παιχνίδι με την Ισπανία κι αρνήθηκαν.

Και δεν μιλάμε, τώρα για το ματς με την Γεωργία στην Τούμπα την Τετάρτη. Μιλάμε για τα μετά παιχνίδια. Με την Σουηδία μέσα – έξω κλπ. Βέβαια, η εθνική το μεθεπόμενο παιχνίδι, μετά απ’ αυτό της Τούμπας, θα το δώσει στις 5 Σεπτεμβρίου, εκτός έδρας με το Κόσοβο.

Μέχρι τότε μπορεί να ξεχαστούν όλα. Και να γυρίσουν ο Μανωλάς με τον Σωκράτη. Έτσι έλεγαν κάποιοι «κοντά» στην εθνική. Άλλο λέμε εμείς. Ότι είναι τελειωμένοι κι δυο μετά το 1-1 με την Ισπανία.

Ο Τζόνι είναι καβάλα στ’ άλογο τώρα. Πήρε ισοπαλία, ενώ πήγαινε για ντουζίνα και κάνει ό,τι γουστάρει. Τώρα θα δούμε τον επαγγελματισμό του κι αν βάζει το συμφέρον της εθνικής πάνω από τον εγωισμό του.

Αν επιμείνει να τους καλέσει, πάει να πει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η εθνική. Όι κοιτάζει μόνο το συμφέρον της. Αν δεν τους καλέσει, πάει να πει ότι το παίζει μάγκας και νταής και νταβατζιλίκι.

Και γιατί στο λέω αυτό; Γιατί ο ίδιος είπε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή στις δηλώσεις του πριν από καμιά βδομάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα