Μετά τον Ρέμο και τη Βίσση αυτός ο ερμηνευτής θα κάνει συναυλία στο Mega (φωτό)

Τι αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες για τον επόμενο καλλιτέχνη που θα κρατήσει τηλεοπτική συντροφιά στο κοινό

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο πρώτος, σε μια σειρά συναυλιών στο Mega, που το βράδυ της Ανάστασης κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές του καναλιού, σημειώνοντας επιτυχία στην τηλεθέαση εν μέσω καραντίνας.

Το βράδυ της Πρωτομαγιάς τα σκήπτρα πήρε η Άννα Βίσση η οποία τραγούδησε για 2,5 ώρες ξεκινώντας από τις 11 το βράδυ χωρίς όμως να σημειώνει τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης που θα περίμεναν οι άνθρωποι του καναλιού. Παρόλα αυτή η συναυλία είχε θετική ανταπόκριση και έγινε trend στα social media.

Μπορεί από τη Δευτέρα 4 Μαΐου η καραντίνα να λήγει τυπικά, και οι συναυλίες που είδαμε να έγιναν υπό το σύνθημα »Μένουμε Σπίτι με το Mega», το κανάλι όμως συνεχίζει να στηρίζει τις μεταμεσονύκτιες συναυλίες του τα και την επόμενη Παρασκευή φέρνει ίσως το μεγαλύτερο ως τώρα, σίγουρα το πιο διαχρονικό, για ένα late night concert.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής ο οποίος θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές του Mega την Παρασκευή 8 Μαΐου θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, με πάνω από 50 χρόνια παρουσία στο ελληνικό τραγούδι και τη δισκογραφία, επιστρέφει για μία συναυλία, η οποία θα καλύψει μόνο ένα μικρό μέρος του τεράστιου έργου του στο πέρας των χρόνων, αποκλειστικά στο Mega.

 

Πηγή: mediaday.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα