«Μεταγραφές» και στη διοίκηση ο Μελισσανίδης

Με το πέρασμα των ημερών ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συσπειρώνονται γύρω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η ομάδα του τελευταίου για την «αναγέννηση» της ΑΕΚ δυναμώνει με τον καιρό. Άλλωστε, ο ίδιος ο «Τίγρης» είχε δηλώσει επανειλημμένως πως αν δεν είχε συμπαίκτες στην προσπάθειά του, δεν επρόκειτο να κάνει κίνηση για να επιστρέψει στην «Ένωση». Κι από τη στιγμή που αποφάσισε κάτι τέτοιο ήταν δεδομένο πως θα έχει μαζί του δυνατούς υποστηρικτές που θα βοηθήσουν και στο οικονομικό κομμάτι.

Από πολύ νωρίς τη στήριξή τους εκδήλωσαν οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου και Γκίκας Γκούμας που θέλουν να βοηθήσουν για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κι όχι μόνο. Πέραν των προαναφερθέντων τη στήριξή τους αναφορικά με την ανέγερση της «φυσικής» έδρας των «κιτρινόμαυρων» εξέφρασαν οι εφοπλιστές Βασίλης και Γιάννης Σαραντίτης και Γιώργος Δαλακούρας. Γεγονός που αν μη τι άλλο φανερώνει ότι ο «Τίγρης» έχει μεγάλη επιρροή και γύρω του αναμένεται να συσπειρωθεί πολύ μεγάλη ομάδα στο εγχείρημά του.

Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να χτιστεί το συντομότερο δυνατό το γήπεδο, δηλαδή να είναι έτοιμο πριν την έναρξη της σεζόν 2015-16, όταν και υπολογίζεται να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Super League, αν φυσικά καταφέρει να πάρει δύο διαδοχικές ανόδους από τη Football League 2 και τη Football League ακολούθως. Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις εκλογές της ερασιτεχνικής, στις οποίες ο «Τίγρης» θα στηρίξει ψηφοδέλτιο με την παρουσία 18-19 ατόμων και επικεφαλείς τους Κωνσταντίνο Κοτσάτο, Αλέξη Αλεξίου.

Πέραν του γηπεδικού όμως, υπάρχει ενδιαφέρον στήριξης και στο διοικητικό μέρος. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κοντά στο να φέρει εις πέρας δύο πολύ δυνατές «μεταγραφές» που θα αποτελέσουν βασικούς «συμπαίκτες» του στην προσπάθεια «αναγέννησης» της ΑΕΚ. Αυτές αφορούν τους Πέτρο Χριστοδούλου και Απόστολο Πουλοβασίλη. Ο πρώτος είναι αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κι από το Φεβρουάριο του 2010 επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Έχει πλούσια δράση και μεγάλη καριέρα στις διεθνείς χρηματαγορές. Ο δεύτερος είναι επικεφαλής Ανατολικής Μεσογείου και Αδριατικής του παγκόσμιου ομίλου «Lloyd’s Register». Ο «Τίγρης» φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους συγκεκριμένους κι αν αυτό ισχύει αναμένεται να δημιουργηθεί μια οικονομικά πανίσχυρη ΑΕΚ στα επόμενα χρόνια!

Διαβάστε επίσης