Μεταγραφές με τα λεφτά της ΕΡΤ ήθελε ο Ιβάν

Δεν έχει πάρει μεγάλους παίκτες, το Σαββιδοτεχνείο μοιράζει σανό στον λαό και ο Λαζόπουλος στέλνει εξώδικα για να πάρει τα λεφτά του από το Open

Να το πιάσουμε από την αρχή το κουβάρι. Είσαι εσύ ο Ιβάν Σαββίδης. Νταμπλούχος. Πληρώνεις καλά. Champions League και τα ρέστα.

Και πας μια βδομάδα πριν από τις εκλογές και κλείνεις συμφωνία με τον Δρόσο για να πάρεις κάνα 25άρι μιλιόνια για τρία χρόνια.

Και ξέρεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψωνίσει από σβέρκο στις εκλογές. Είναι τυχαίο αυτό; Πλάκα κάνουμε τώρα, ρε; Αρπαχτή πήγε να κάνει ο Ιβάν. Σου λέει, οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξαν τα πέταλα», ό,τι αρπάξουμε καλό είναι.

Κι έρχεται η ΝΔ στα πράγματα και δεν ανοίγει την κάνουλα του Βασιλειάδη και του Δρόσου. Το αποτέλεσμα να κοιτάς από εκεί και πέρα.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει να πάρει στις μεταγραφές κάτι Μπράνταριτς, Παΐχτουριτς, Εξωφυλαρούχιο, Μπουκαδόροβιτς. Δεν είναι φανερό κατά πού πάει το έργο;

Ο Σαββίδης δεν πρόκειται να χώσει χρήμα. Δικαίωμά του, θα πεις. Δικό του είναι το μαγαζί, του βάζει φωτιά και το καίει. Σωστό.

Περίμενε το εφτάρι εκατομμύρια από την ΕΡΤ ο Ιβάν για να σπρώξει λεφτά στις μεταγραφές. Αυτό σου λέω εγώ. Κι άμα υπάρχει καμία άλλη εξήγηση, να την ακούσουμε ευχαρίστως.

Έτσι είναι. Γι’ αυτό και ψωνίζει από το πανέρι στη λαϊκή. Ούτε έναν παιχταρά δεν πήρε ο ΠΑΟΚ, τσαμπιονάτο μιλάμε, όχι λιμά.

Και βγαίνει κι αυτός ο Φερέιρα κι όταν τον ρωτάνε τι θα γίνει στις μεταγραφές, άρχισε να μιλάει σαν τον Τζανακόπουλο. Κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί για προπονητής.

Γνωρίζουμε, σου λέει, ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές. Μάλιστα. Κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ το γνωρίζει. Την τηγανίτα θέλει να δει. Όχι παρόλες.

Και ρωτάω τώρα, εγώ. Έτσι κι έπαιρνε το ζεστό χρήμα από την ΕΡΤ, έτσι θα ήτανε τα πράγματα; Κατασκήνωση στο αεροδρόμιο θα έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες για να υποδεχτούνε τους παικταράδες.

Τώρα κάθονται και διαβάζουν στο Σαββιδοτεχνείο ότι ο Σαββίδης φοβάται μην έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA.

Παραμύθι, δηλαδή. Λες κι ο ΠΑΟΚ είναι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτές έχουνε πρόβλημα με το FFP. Όχι ο Σαββίδης.

Και πλακώνουνε τα σχόλια από κάτω στα social media οι ΠΑΟΚτσήδες, ότι δεν βλέπουμε φως, σου λέει. Τα μπινελίκια τα κόβουνε τα σαΐνια του Σαββιδοτεχνείου. Για τα ήπια μιλάμε.

Είναι οριακά, σου λέει ο Σαββιδοτέχνης, το FFP. Λες και κάθε μέρα κάνει έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ και ξέρεις ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί να ξοδέψει άλλα.

Κι ο Μαρινάκης γιατί ξοδεύει; Ο «Τίγρης»; Γι’ αυτούς δεν υπάρχει FFP; Πλάκα κάνουμε τώρα, ρε.  Έχεις και τον Γιωργάκη τον μικρό Σαββίδη, που σου λέει ότι δεν πωλείται ο Σβιντέρσκι. Αυτό είναι το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σώθηκε ο ΠΑΟΚ που δεν πωλείται ο Σβιντέρσκι.

Οι ΠΑΟΚτσήδες τους πήρανε χαμπάρι τους Σαββιδοτέχνες. Δεν τρώνε άλλο δούλεμα, και καλά κάνουμε δηλαδή. Επάνω στα πανηγύρια για το νταμπλ, ξενέρωσαν με τον Ιβάν που δεν βάζει το χέρι στην τσέπη για να ρίξει χρήμα.

Ένα κι ένα κάνουν δυο. Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. Ο Ιβάν τα παράτησε, όπως έγραψε η «Α» στο περασμένο φύλλο. Ούτε σέντερ φορ παικταράς, ούτε χαφάρα, τραυματίες οι καλύτεροι παίκτες, και το Σαββιδοτεχνείο γράφει βγάζουν μάτια  ο Γαϊτανίδης με τον Τσιγγάρα.

Και τη Δευτέρα κληρώνει στο Champions League. Κι ο ΠΑΟΚ έχει σε φοβερή φόρμα τον Τσιγγάρα και τον Γαϊτανίδη. Σανό με βίκο και τριφύλλι μαζί και βρώμη για γαρνιτούρα οι Σαββιδοτέχνες.

Κι εγώ δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Ιβάν ξέμεινε από ρευστό, που γράφουνε τα sites, αυτά με τις τηλεοπτικές ειδήσεις. Ότι υπάρχει πρόβλημα στο Open κι ότι θέλει να κλείσει το καθημερινό «Έθνος». Ότι είναι μέσα και τα ρέστα.

Ούτε με νοιάζει άμα ο Λαζόπουλος έστειλε εξώδικα και ζητάει να πληρωθεί γιατί την έκανε από το κανάλι του Ιβάν. Όλα παίζουνε τον ρόλο τους, όμως. Ένα είναι το αφεντικό.

Σοκ: Ο Λουτσέσκου δεν έφυγε για τα λεφτά!

Έτσι είναι. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον, που λέγανε και οι αρχαίοι Έλληνες. Βγαίνει ο Παντελής Καπετάνος, που έφαγε τα νιάτα του στη Ρουμανία, είναι και φίλος του Λουτσέσκου και τι είπε στο ράδιο Arena;

Ότι ο Λουτσέσκου δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει περισσότερα λεφτά στην αραπιά. Γι’ άλλο λόγο έφυγε, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έτσι είπε.

Η ουσία είναι μία κι ο μπακλαβάς γωνία, και το ’γραψε η «Α». Ο Ιβάν δεν θα έχωνε χρήμα για παίκτες, θα ξεφτιλιζότανε στο Champions League κι ο Ρουμάνος θα έχανε όλο το μπογιάτισμα.

Γι’ αυτό έφυγε. Καβάλα στο άλογο έφυγε. Άπαξ κι έτρωγε τίποτα σφαλιάρες στην Ευρώπη, θα ξαναγινότανε και πάλι ο ασήμαντος Λουτσέσκου. Την ανθίστηκε τη δουλειά με τον Ιβάν και την έκανε.

Και το Σαββιδοτεχνείο δεν ασχολήθηκε με τον Καπετάνο. Άμα δήλωνε ότι ο Σβιντέρσκι είναι καλύτερος από τον Βαζέχα, θ’ ασχολιότανε.

Κι εγώ σκέφτομαι τώρα αυτόν τον φουκαρά τον Φερέιρα. Του τάξανε νύφη πρώτο πράγμα κι ο Αυλωνίτης του πασάρει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου

 

 

Διαβάστε επίσης