Πρώτα οι πωλήσεις και μετά οι μεταγραφές στην Ίντερ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει σε μεταγραφές η Ίντερ την περίοδο του Ιανουαρίου είναι πρώτα να πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Ερίκ Τοχίρ.

«Είναι πιθανό να γίνουν κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο αλλά πρώτα θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και μετά να αποκτηθούν άλλοι. Θα το συζητήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε τι θα κάνουμε. Ο πρώτος μου στόχος είναι να αποκτήσει ξανά οικονομική υγεία η Ιντερ και αυτό δεν γίνεται γρήγορα. Πρώτα θα συμβεί αυτό και μετά θα βάλουμε ως στόχο την επιστροφή στους τίτλους», δήλωσε το νέο αφεντικό των «νερατζούρι».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Πιέρο Αουζίλιο τόνισε: «Εχουμε περισσότερους παίκτες από όσους χρειαζόμαστε οπότε η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να μειωθεί το ρόστερ. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως ο Μπελφοντίλ που βελτιώνεται, ο Κόβασιτς, ο Ταϊντέρ, ο Ικάρντι που δουλεύει σκληρά ώστε να βρει τον καλό του εαυτό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα