Μετακινήσεις οπαδών θέλει η Super League, αλλά…

Τη θετική διάθεση της Super League ως προς το ενδεχόμενο να επιτραπούν οι μετακινήσεις οπαδών εξέφρασε η διοργανώτρια στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως επιβεβαίωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος δήλωσε ικανοποιημένος από τις επαφές λέγοντας:

«Γενικά είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι γιατί όλες οι συναντήσεις με το υπουργείο είναι εποικοδομητικές. Θέλαμε να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

Και μιλώντας συγκεκριμένα συνέχεια για τις μετακινήσεις, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να μπουν στο τραπέζι. Αν για παράδειγμα μιλήσουμε για μετακινήσεις οπαδών, θα ήταν παράλογο σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει αυξητικές τάσεις όσον αφορά στα εισιτήρια να μην θέλαμε μετακινήσεις.

Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγάλες υποσχέσεις. Θέλουμε την αύξηση των οπαδών και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια τους».

Διαβάστε επίσης