Μεταθέτει τις εκλογές για τον Δεκέμβριο η ΕΠΟ

Μετατίθενται για το διάστημα από 9-14 Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου.

Μετά την ανακοίνωση του ολικού lockdown από την Κυβέρνηση με μέτρα οριζόντιου τύπου, απαγορεύτηκε σε όλη την Ελλάδα η διεξαγωγή συνεδρίων. Ως εκ τούτου οι εκλέκτορες της ΕΠΟ ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούν σε μία τοποθεσία και να εκλέξουν τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας. Για το θέμα των εκλογών της ΕΠΟ θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου ο Σταύρος Ψαρόπουλος θα εκλεγεί στην προεδρία της ΕΠΟ το διάστημα από 9-14 Δεκεμβρίου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα της πανδημίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου συγκεντρώνει την προτίμηση 40 – 45 Ενώσεων από τις 54. Ήδη μετά την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και η ΕΠΣ Εύβοιας δημοσιοποίησε την απόφασή της να υποδείξει ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ τον Σταύρο Ψαρόπουλο. Ως γνωστόν μία ψήφο έχει η SL2 ενώ ψηφίζουν και οι ομάδες της SL1.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα