Μετωπική της Super League 1 με την ΕΠΟ

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται πλέον Super League και ΕΠΟ, καθώς οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, δεν ανέχονται να δέχονται χτυπήματα οι ομάδες τους και κατ΄ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο από ερασιτέχνες παράγοντες.

Τα όσα συνέβησαν με την αναδιάρθρωση όπου χρειάστηκε να τεθεί… βέτο, προκειμένου να παραμείνουν 14 οι ομάδες της Super League 1, και συνεχίζονται με την ημερομηνία της σέντρας του πρωταθλήματος, έχουν εξοργίσει… εχθρούς και φίλους της παρέας του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα πατήσει πόδι με κάθε τρόπο, καθώς βλέπει ότι βάλλεται ευθέως από αποφάσεις στελεχών που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις ν’ αξιολογήσουν τις επιπτώσεις των ενεργειών τους.

Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί ν’ αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου και η ΕΠΟ ορίζει τον τελικό την ίδια ημερομηνία. Οι ομάδες θέλουν πριν μπουν στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί την παρέα του Γραμμένου, κάτι που προκαλεί ισχυρές αναταράξεις για τις σχέσεις Ομοσπονδίας και Συνεταιρισμού. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο ν’ απαιτήσει μεγαλύτερη επιρροή και σε εκλογικό επίπεδο, ώστε να δυναμώσει η φωνή του και να μην συνεχιστούν τα παρατράγουδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα