Μέτρηση οστικής πυκνότητας από τη Euromedica

Συνεπής στη δέσμευσή της να λειτουργεί με ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο, η EUROMEDICA παρέχει εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα του Ομίλου στην Αττική, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης στο ζήτημα της οστεοπόρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, από 20 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA της Αττικής (σ.σ.: εξαιρούνται τα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ και EUROMEDICA ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ), θα παρέχονται εξετάσεις Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στην ειδική τιμή των 25 ευρώ, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Ομίλου EUROMEDICA.

Η προνομιακή τιμή παρέχεται και στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Σημειώνεται διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICA στην Αττική για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού. Σημειώνεται ότι η EUROMEDICA διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 48 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας κορυφαίας ποιότητας χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης