Μια από τις έξι Αγγλικές ομάδες σκέφτεται να κάνει πίσω απ’ τη Super League

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο 24ωρα από την ιδρυτική διακήρυξη της νέας European Super League και φαίνεται ότι οι αντιδράσεις δημιουργούν τεράστια πίεση στις ομάδες που αποτελούν τα ιδρυτικά της μέλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times ένα από τα 6 αγγλικά κλαμπ που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία δημιουργίας της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας σκέφτεται να κάνει πίσω.

Οι τεράστιες αντιδράσεις του κόσμου του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού συλλόγου έχουν δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους διοικούντες που φαίνεται πως αλλάζουν στάση και σκέφτονται πλέον την υπαναχώρηση όσον αφορά στη συμμετοχή στην European Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 6 αγγλικές ομάδες που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της νέας ευρωπαϊκής κλειστής λίγκας, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πήραν τελευταία στιγμή την απόφαση τους, έχοντας μέχρι την τελευταία στιγμή έντονους προβληματισμούς.

Αυτό που απομένει είναι να φανεί αν μετά από δύο ημέρες η European Super League θα έχει και την πρώτη εσωτερική αποχώρηση, κάτι που ίσως προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα