Μια δεκάδα νέοι διεθνείς διαιτητές εγκρίθηκαν από τη FIFA

Την έγκριση της FIFA περίμενε η ΕΠΟ προκειμένου ν’ ανακοινώσει τους διαιτητές που πρότεινε στην Διεθνή Συνομοσπονδία και πήραν το σήμα της για το 2019. Νέα πρόσωπα είναι 10 εκ των οποίων οι τρεις διαιτητές, οι τέσσερις βοηθοί, οι δύο γυναίκες βοηθοί και ο ένας διαιτητής Futsal.

Ειδικότερα, στον πίνακα των διεθνών διατηρήθηκαν οι Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (κατηγορία Elite), Παπαπέτρου Αναστάσιος (2η κατηγορία), Κομίνης Γεώργιος (2η κατηγορία) και Παπαδόπουλος Ιωάννης (3η κατηγορία), ενώ οι τρεις νέοι που παίρνουν το σήμα της FIFA είναι οι Τζήλος Αθανάσιος, Σκουλάς Εμμανουήλ και Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης (και οι τρεις τοποθετούνται στην 3η κατηγορία).

Στους βοηθούς διαιτητές, στον πίνακα των διεθνών παραμένουν οι Κωσταράς Πολυχρόνης, Δημητριάδης Λάζαρος, Πετρόπουλος Τρύφων, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας και Κούλα Χασάν, ενώ οι νέοι του πίνακα είναι οι Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Μπουξμπάουμ Ράινχαρντ, Απτόσογλου Ιορδάνης και Νικολακάκης Βασίλειος.

Στις γυναίκες διαιτητές, διατηρήθηκαν οι Αντωνίου Ελένη (1η κατηγορία) και Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (3η κατηγορία), ενώ διεθνείς βοηθοί παρέμειναν οι Κουρομπύλια Χρυσούλα, Κομισοπούλου Γεωργία, ενώ προστέθηκαν στον πίνακα και οι Δέτση Μαρία και Παπαδοπούλου Ζωή.

Διαβάστε επίσης