Μία Καλίφα: Η πρώην πορνοστάρ έδωσε τ’ όπλο της (photo)

Έναν μικρό… χαμό προκάλεσε ξανά στα social media η Μία Καλίφα, με την απόφασή της να… παραδώσει το όπλο της στις αστυνομικές Αρχές. Η πληθωρική πρώην πορνοστάρ νιώθει πλέον ασφαλής, καθώς έχουν σταματήσει οι απειλές εναντίον της και αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη συμβολική κίνηση.

Έτσι αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία και να παραδώσει το όπλο της, λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα «safe destruction» στο οποίο οι πολίτες τα παραδίδουν, προκειμένου να μειωθούν περιστατικά βίας που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. «Παραδίδω το όπλο μου στην αστυνομία σήμερα και αφήνω το μέρος που το είχα άδειο, όπως άδεια είναι και τα κρεβάτια όλων αυτών των παιδιών που έχουν χαθεί. Δεν είμαι ενάντια της δεύτερης τροπολογίας, είμαι ενάντια στους αμέτρητους θανάτους παιδιών», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media και φαίνεται να παραδίδει το όπλο της στον αστυνομικό.

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Ευχαριστώ την αστυνομία του Όστιν που ήρθε για να πάρει το όπλο μου για ασφαλή καταστροφή. Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, αλλά αν όλοι μας κάναμε κάτι μικρό, θα αλλάζαμε τον κόσμο», έγραψε ακόμα η Μία Καλίφα.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι που διαφώνησαν με την κίνησή της, αυτή! «Τώρα τι θα κάνεις αν σου επιτεθεί κάποιος. Αυτός ο καλός αστυνομικός που στέκεται ωραία στην κάμερα θα χρειαστεί κατά μέσο όρο 7 λεπτά για να φτάσει σε εσένα. Δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανες», της έγραψε ένας ακόλουθός της, ενώ ένας άλλος της είπε: «Άρα τώρα δεν έχεις κάτι για να αμυνθείς. Γιατί να το πεις σε όλο τον κόσμο».

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Ευχαριστώ την αστυνομία του Όστιν που ήρθε για να πάρει το όπλο μου για ασφαλή καταστροφή. Η κίνηση αυτή είναι συμβολική, αλλά αν όλοι μας κάναμε κάτι μικρό, θα αλλάζαμε τον κόσμο»
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα