Μια ωραία… «κ@λοτούμπα» (από την Θύρα 4) και η εθνική στην Τούμπα

Στις 28 Νοεμβρίου 2018, επί προεδρίας Γραμμένου, η Θύρα 4 έβγαζε κατάπτυστη ανακοίνωση εναντίον της εθνικής ομάδας. Ήταν τότε που ο Γραμμένος την πήρε από το «Καραϊσκάκης» για να την πάει στην Τούμπα.

Έλα, όμως, που οι «φανατικοί» δεν το είχαν με καλό μάτι και τελικά, ματαίωσαν την επιθυμία του Γραμμένου με την ανακοίνωση, που ανέφερε ότι μόνο πάνω από το πτώμα τους θα περνούσε.

Τι έκανε τότε ο Ιβάν Σαββίδης και ο «εντιμότατος» πρώην πρόεδρος Γραμμένος. Την πάπια και την κότα μαζί.

Σήμερα η εθνική παίζει με την Ονδούρα στην άδεια, φυσικά, Τούμπα και την προσεχή Τετάρτη υποδέχεται την Γεωργία για να προκριματικά του Μουντιάλ. Τι άλλαξε και η εθνική πέρασε πάνω από τα… πτώματα των «φανατικών»;

Μετά από 14 χρόνια δίνει παιχνίδι στην Τούμπα η εθνική. Στο μακρινό 2007 έγινε εκεί το αποχαιρετιστήριο του Ζαγοράκη, 2-3 από την Ισπανία.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 το 2018

Μετά τις τελευταίες φήμες πως η έδρα της εθνικής Ελλάδας ενδέχεται να μεταφερθεί στην Τούμπα ένα έχουμε να δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά.

Ούτε πάνω από το πτώμα μας. Αυτοί που μας κλέβουν πρωταθλήματα κύπελλα και βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχουν καμιά θέση στο σπίτι μας και θα μας βρουν όλους απέναντι τους.

Εννοείται πως απαιτούμε από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ να τελειώσει το θέμα μια και καλή με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υ.Γ.: Διπλό μες στο Λονδίνο.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα