Μία πόλη, μία ομάδα, ένα… μπάχαλο!

Το γνωστό σλόγκαν της NOVA αναφέρει: «Μία πόλη, μία ομάδα, η ομάδα μου», αλλά στην περίπτωση του Άρη αναγκαζόμαστε να το παραφράσουμε. Κι αυτό, επειδή μετά τις πρόσφατες εξελίξεις έχει δημιουργηθεί «εντός των τειχών» μεγάλη αναταραχή, που αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους «κίτρινους», στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Super League.

«Μία πόλη, μία ομάδα, ένα… μπάχαλο» είναι η φράση που ταιριάζει αυτή τη στιγμή απόλυτα στο στρατόπεδο του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς ταλανίζονται από σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, καθώς έχει προκύψει ανοιχτή κόντρα μεταξύ της Κοινωνίας Μελών Άρη και του Λάμπρου Σκόρδα. Η μεν πρώτη αποφάσισε την παύση του Σκόρδα από τα καθήκοντά του στην προεδρία ενώ αύριο θα προσφύγει στο Ειρηνοδικείο καταθέτοντας δικόγραφο για τον διορισμό νέας διοίκησης στην ομάδα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Λάμπρος Σκόρδας θα αποδεχτεί την απόφαση αυτή και μέχρι χθες το βράδυ εμφανιζόταν στην πόρτα της εξόδου, εντούτοις ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε σήμερα τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και τους ενημέρωσε για το αντίθετο! Συγκεκριμένα, μέλη του ΔΣ τόνισαν στους παρευρισκόμενους στην προπόνηση των «κίτρινων» τα εξής: ««Εμείς είμαστε εδώ, συνεχίζουμε κανονικά, μην ακούτε τίποτα άλλο. Είμαστε στο πλευρό σας για να παλέψουμε μαζί για τη σωτηρία της ομάδας, όσο υπάρχουν περιθώρια. Πάμε για τη νίκη με τον ΟΦΗ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Μπορείτε να τα καταφέρετε, σας έχουμε όλοι εμπιστοσύνη».

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου αναμένεται πλέον την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο στο ματς με τον ΟΦΗ, όπως φαίνεται, ο Άρης θα πάει με δύο διοικήσεις. Τη νόμιμη του Λάμπρου Σκόρδα και την εκλεγμένη από την ΚΜΑ του Παναγιώτη Στεφανίδη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι με τους Κρητικούς παίζουν την ύπαρξή τους στην κατηγορία, αφού σε περίπτωση που δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς θα χαθούν οριστικά οι ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης