Μηχανάκια οι Ρώσοι στο Μουντιάλ έτρεξαν 233 χιλιόμετρα

Μηχανάκια αποδεικνύονται οι παίκτες της Ρωσίας στο Μουντιάλ που φιλοξενεί η πατρίδα τους, ενώ στον αντίποδα οι Παναμέζοι έχουν εξελιχθεί σε περιπατητές.

Oι Ρώσοι του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έχουν διανύσει 233 χιλιόμετρα (σ.σ. 118 με τους Σαουδάραβες και 115 με τους «Φαραώ»), δείχνοντας υποδειγματική σταθερότητα στο συγκεκριμένο τομέα του αγώνα. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό συστατικό για την πλήρη κυριαρχία τους, καθώς επικράτησαν με 5-0 και 3-1, αντίστοιχα.

Πίσω από τους Ρώσους, στον σχετικό πίνακα, βρίσκονται οι Αυστραλοί που παρά το γεγονός ότι δεν έχουν νίκη, αιφνιδίασαν ευχάριστα τους φιλάθλους με την προσπάθεια που έκαναν, απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Γαλλία και η Δανία. Τα «καγκουρό», έχουν διανύσει 225 χιλιόμετρα και «ισοβαθμούν» με τους Σέρβους, ενώ λίγο πιο κάτω, βρίσκονται η Αίγυπτος και η Δανία με 222 χιλιόμετρα σε δύο αγώνες.

Από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η Γερμανία, είναι στην 6η θέση με 221 χιλιόμετρα, η Βραζιλία και η Ισπανία είναι μαζί στην 15η με 208χλμ, η Γαλλία στην 20η με 206 χλμ και η Αργεντινή στην 28η θέση, καθώς ο Μέσι και η παρέα του, έχουν διανύσει μόλις 202 χιλιόμετρα.

Στον αντίποδα, οι «περιπατητές» του Μουντιάλ, είναι οι διεθνείς του Παναμά. Κάτι απολύτως δικαιολογημένο, δεδομένου πως ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι κοντά στα 30 χρόνια, εξ΄ ου και τα μόλις 189 χιλιόμετρα που έχουν διανύσει στις πρώτες δύο αναμετρήσεις του 7ου ομίλου, με αντιπάλους το Βέλγιο και την Αγγλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα