Μιλάει και ο Κασναφέρης για πέναλτι

Ψάχνει κανείς να ερευνήσει πόσο καλές υπηρεσίες προσφέρει ο Γιώργος Κασναφέρης από τότε που αποσύρθηκε από τη διαιτησία κι έγινε παράγοντας σε διάφορες ομάδες. Ο πρώην διεθνής ρέφερι είναι πλέον τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κασναφέρης έπιασε στο στόμα του τον διεθνή διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου για τα πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Προφανώς και είναι ο τελευταίος Έλληνας που θα έπρεπε να ομιλεί για λάθος καταλογισμό πέναλτι.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου του 1997 ο ρέφερι Γιώργος Κασναφέρης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι σε βουτιά του Αλέξη Αλεξανδρή στην περιοχή της Καβάλας, με τον πλησιέστερο αντίπαλο να βρίσκεται τρία μέτρα μακριά του!!

Ήταν τότε που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Τσακλίδης, χειροδίκησε εναντίον του μετά το ανύπαρκτο πέναλτι και η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια, αλλά οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν και απόφαση δεν εκδόθηκε.

Για το πέναλτι που είχε δώσει στον Αλεξανδρή στο Καβάλα-Ολυμπιακός και αν χρειαζόταν VAR τότε, ο Κασναφέρης είπε: «Ναι, χρειαζόμουν VAR. Εγώ έχω δώσει πέναλτι και το έχω πάρει πίσω. Κανένας διαιτητής δεν θέλει να ξεφτιλιστεί. Αν θέλει να βοηθήσει μια ομάδα, υπάρχουν χίλιοι τρόποι να το κάνει. Τον είχα ρωτήσει τον Αλεξανδρή μετά τη φάση αν είναι πέναλτι και μου είπε ότι είναι ο ορισμός του πέναλτι. Και όταν το είδα το βράδυ στην τηλεόραση λέω “τι έκανα, εγκλημάτησα κατά του εαυτού μου”. Έβαλα όμως το κεφάλι κάτω, έφαγα τις λεμονόκουπές μου και το αντιμετώπισα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα