Μιμή Ντενίση: «Έμεινα μισή μετά το θάνατο του Αντώνη Τρίτση!» (βίντεο+φωτο)

Όταν μια γυναίκα κρύβει πίσω από το δυναμισμό, συναισθήματα ενός μεγάλου έρωτα

Προσκεκλημένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, όπου εκμυστηρεύτηκε όλα όσα δεν είχε πει πουθενά αλλού από την ημέρα της απώλειας ενός μεγάλου έρωτα της ζωής της, του Αντώνη Τρίτση.

Μπορεί το θλιβερό συμβάν να έλαβε χώρα το 1992, ωστόσο εκείνη δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει ποτέ και ιδίως επειδή αυτός ο σημαντικός άνδρας για τη ζωή της «έφυγε» λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

«Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ούτε το κοινό σε σχέση με μένα γιατί πάντα είμαι χαμογελαστή και δραστήρια, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς, αν δεν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο, να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο τραύμα είναι αυτό για μια γυναίκα. Το να υπάρχει μια ασθένεια ή να υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, σε προετοιμάζει. Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό, που έγινε τότε, είναι αδύνατο να μην σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι κάτι που μένει για πάντα. Εμένα τότε με αποσυντόνισε, με διέλυσε», εξομολογήθηκε η Μ.Ντενίση.

Λίγο πριν ολοκληρώσει τη ζωντανή εξιστόρηση του άλμπουμ των αναμνήσεων, μοιράστηκε και κάτι ακόμη με τους τηλεθεατές.

«Ήταν η περίπτωση που λες ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Και όταν χάνεται αυτό, χάνεται το άλλο σου μισό, μένεις μισός. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, πολύ δυνατή, αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει, νιώθουμε ότι ο αγαπημένος μας, είναι κάπου εκεί και μας προστατεύει».

Δεν τελειώνουν ποτέ οι μεγάλοι έρωτες.

Ακόμη κι όταν κόβεται εσπευσμένα το νήμα της ζωής…

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα