«Μην ανησυχείτε για τους διεθνείς της Γουινέας»

Καθησυχαστικός ήταν ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γουινέας, Ντιντιέ Σιξ, ότι οι παίκτες του θα επιστρέψουν χωρίς πρόβλημα στους συλλόγους τους. Ανάμεσά τους είναι και τρεις που ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας για το πραξικόπημα στη χώρα, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν τα σύνορα και να έχουν εγκλωβιστεί οι διεθνείς, όπως οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, αλλά και ο Μαμαντού Κανέ, ο προπονητής της Γουινέας τόνισε πως δεν υπάρχει πολεμική κατάσταση, οι πτήσεις επανέρχονται και έτσι όλοι θα γυρίσουν γρήγορα στις ομάδες τους.

«Δεν υπάρχει κάποιο αίσθημα ανασφάλειας. Δεν υπάρχει κατάσταση πολέμου. Προσπαθούμε οι παίκτες να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Υπάρχει μία καλή διαχείριση. Οι ανθρωπιστικές και εμπορικές πτήσεις συνεχίζονται, άρα θα επιστρέψουν γρήγορα», είπε συγκεκριμένα ο Σιξ.

Πρέπει να σημειωθεί πως και ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουϊνέας, Μαμαντού Αντόνιο Σουαρέ, βρέθηκε στο πλευρό των παικτών και εγγυήθηκε ομαλή επιστροφή στις χώρες που αγωνίζονται και τις ομάδες τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα