Μίνα Αρναούτη: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy» (φωτό)

Η όμορφη Μυτιληνιά νιώθει προσβεβλημένη από τις αναρτήσεις του γνωστού ράπερ στα social media

Την οδό της Δικαιοσύνης πρόκειται να βαδίσει η Μίνα Αρναούτη, έτσι ώστε να βρει δίκιο της με αφορμή  τις πρόσφατες αναρτήσεις του γνωστού ράπερ, Sin Boy, σχετικά με το μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Σε αυτές τις αναρτήσεις του ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη, ο ίδιος αναφέρεται με αρκετά σκληρό τρόπο, τόσο στην Μίνα Αρναούτη, όσο και τη Φρόσω Κυριάκου, που ήταν μαζί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή τη μοιραία εκείνη βραδιά, φωτογραφίζοντάς τες, χωρίς ωστόσο να τις ονοματίζει.

Η όμορφη Μυτιληνιά, επιβεβαίωσε τις παραπάνω προθέσεις της στην εφημερίδα «Espresso», η οποία επικοινώνησε μαζί της

 «Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Θίγει την υπόληψη και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πως θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια πως είστε πόρνη;

»Αν θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να πάρει κάποιους από τους φαν του Παντελίδη με το μέρος του, ας βρει έναν άλλο τρόπο να το κάνει, όχι εις βάρος μου» τόνισε η Μ.Αρναούτη.

Και η ζωή στο «θαυμαστό» κόσμο της σόουμπιζ συνεχίζεται…

 

Διαβάστε επίσης