Μήνυμα από τον Μαντά για τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ και το δώρο στους βουλευτές και στους υπουργούς της κυβέρνησης

Ένα ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο έστειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς σε όλους τους βουλευτές και τους υπουργούς της κυβέρνησης. Σε συνεργασία με παραγωγούς και βιοτέχνες τυποποίησης από την Μεσσηνία  ο βουλευτής πρόσφερε ένα πακέτο με ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας.

Η πρωτοβουλία του κ. Μαντά, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις των συναδέλφων έδωσε στα μέλη της κυβέρνησης τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με αυτό το εξαιρετικό προϊόν της μεσσηνιακής γης, που με υπερηφάνεια και μεράκι καλλιεργείται, επεξεργάζεται και τυποποιείται στον νομό Μεσσηνίας. Την ίδια στιγμή, το δώρο του Μεσσήνιου βουλευτή έστειλε και ένα πολιτικό μήνυμα στους συναδέλφους του, καθώς ανέδειξε τη σημαντική ζημία που έχει προκαλέσει από το 2018 η περίφημη απόφαση Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι με την εν λόγω υπουργική απόφαση ο όρος «Kalamata Olives» έγινε συνώνυμος της ποικιλίας Καλαμών, «ακυρώνοντας» στην πράξη τις προδιαγραφές του ΠΟΠ και συνδέοντας τον όρο Καλαμάτα με κάθε ελιά Καλαμών, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν παράγεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα