Μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: «Κερδίζουμε ή πεθαίνουμε προσπαθώντας»

Μήνυμα στους επιτελείς του ΠΑΟΚ έστειλε με τηλεδιάσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης και σύμφωνα με αυτό άπαντες πρέπει να έχουν στο μυαλό τους το σύνθημα: «Κερδίζουμε ή πεθαίνουμε προσπαθώντας».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του στην διοίκηση, του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Χρήστου Καρυπίδη με αφορμή το ταξίδι της ομάδας σήμερα στην Ιρλανδία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και την έναρξη της σεζόν.

Η βασική του απαίτηση που ζήτησε να μεταφερθεί και προς τους ποδοσφαιριστές είναι να είναι προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση τίτλων και στην ευρωπαϊκή πορεία με διάρκεια, και κυρίως να είναι ενωμένοι απόλυτα σαν μια γροθιά στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από την βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καρράς όπου βρίσκεται, ο Ιβάν Σαββίδης είπε: «Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη. Θα κερδίζουμε ή θα «πεθαίνουμε» προσπαθώντας»,.

Πολλές φορές στην διάρκεια της ομιλίας του επανέφερε τις λέξεις ενότητα και συγκέντρωση, ζητώντας όλοι να λειτουργούμε ως βοηθοί του προπονητή, να μην πετάξουμε ούτε έναν βαθμό χωρίς να τα δώσουμε όλα.

Από την πλευρά του, κάθε στέλεχος υποσχέθηκε να κάνει το παν για να υλοποιήσει τις εντολές του προέδρου και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει νίκες και τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα