Μηνύσεις για εκβίαση από Αλβανούς χούλιγκανς καταθέτει ο Αλ. Κούγιας

Οργίλη ανακοίνωση εξέδωσε η Λάρισα, στην οποία παράλληλα δημοσιοποιεί μια φωτογραφία όπου πίσω από τον Αλέξη Κούγια εμφανίζεται κάποιος, ο οποίος σύμφωνα με τους «βυσσινί» απειλεί τον πρόεδρό τους. Παράλληλα, η ΠΑΕ προαναγγέλλει νομικές κινήσεις και κάνει λόγο για «Αλβανούς, που είναι εκτός φυλακής για κακουργήματα, που σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς καταστηματαρχών και βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες εις βάρος αστυνομικών και πολιτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη φωτογραφία προσώπου το οποίο στο τέλος της συνέντευξης τύπου με απειλές και χυδαίες εκφράσεις προκάλεσε τον κ. Κούγια.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο απειλώντας τη ζωή του κ. Κούγια του ζήτησε να δώσει τζάμπα τις μετοχές της Λάρισας διότι αλλιώς κινδυνεύει η ζωή του.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο μόλις ο κ. Κούγιας τον ρώτησε ποιο είναι το όνομα του και τι δουλειά κάνει άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες τρέχοντας και εξαφανίστηκε συνεχίζοντας τις χυδαίες και εκβιαστικές εκφράσεις του.

Ο κ. Κούγιας τόσο τη φωτογραφία του συγκεκριμένου προσώπου, όσο και τις φωτογραφίες των περίπου 10 νεαρών των 15 ετών τους οποίους καθοδηγούσαν οι Αλβανοί επικεφαλής των Homless μαζί με δυο Έλληνες που εμφανίζονται ως οι επικεφαλής του συνδέσμου Alkazar, οι οποίοι είναι ένα και το αυτό με τους Αλβανούς Homless, θα δώσει στον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας κ. Τόλια, ώστε η αστυνομία να αποκαλύψει τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητάς τους στη μήνυση για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος την οποίαν θα υποβάλλει ο κ. Κούγιας εις βάρος του ίδιου, αλλά και του ανηλίκου γιου του Χρήστου και η οποία θα συσχετισθεί με την μήνυση που έχει ήδη υποβάλλει ο κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης για τις δυο εκβιαστικές επιθέσεις με σωματικές βλάβες εις βάρος του.

Το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι πλέον υπάρχουν φωτογραφίες του κεντρικού πυρήνα των Αλβανών που είναι εκτός φυλακής για κακουργήματα, που σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς καταστηματαρχών και βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες εις βάρος αστυνομικών και πολιτών και έτσι η αστυνομία έχει όλο το υλικό για τη δημιουργία δικογραφίας και τη δυνατότητα απελάσεως από την Ελλάδα των επικίνδυνων αυτών προσώπων, που καταστρέφουν την προσωπικότητα νεαρών παιδιών από τις ηλικίες των 12 ετών, για να τους κάνουν μέλη των συμμοριών τους, χρησιμοποιώντας ως προκάλυμμα τους παλιούς συνδέσμους των οπαδών της ΑΕΛ στους οποίους με ξυλοδαρμούς κυριαρχούν».

Διαβάστε επίσης