Μήπως ο Κάκος νομίζει ότι είμαστε…ιθαγενείς;

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (από την εποχή που όλα τα παιχνίδια προβάλλονται από την τηλεόραση) ανθεί το φαινόμενο των τηλεκριτικών διαιτησίας.

Παλιοί διαιτητές, δηλαδή προσλαμβάνονται στα κανάλια και κρίνουν τις επίμαχες φάσεις και επισημαίνουν τα λάθη και τα σωστά των διαιτητών.

Μέχρι στιγμής, όλοι αυτοί οι τύποι, δρούσαν ανεξέλεγκτοι. Επικαλούμενοι τον κανονισμό και τις γνώσεις τους για την διαιτησία κουνούσαν το …δάχτυλο στους διαιτητές κάθε Κυριακή βράδυ. Οι περισσότεροι εξ΄   αυτών μάλιστα ξεχνώντας πως όταν αγωνίζονταν οι ίδιοι έκαναν…χειρότερα.

Ώσπου, ήρθε ο νέος αρχιδιαιτητής, ο Κλάτενμπεργκ να εφαρμόσει ένα νέο σύστημα και κάθε βδομάδα μέσω βίντεο κρίνει ο ίδιος τους διαιτητές και τα λάθη ή τα σωστά τους.

Μαγκιά του και μπράβο του που μπήκε σε τέτοια διαδικασία. Διότι ουδείς από τους προκατόχους του, το είχε πράξει.

Έλα όμως, που ο Κλάτενμπεργκ…χάλασε την πιάτσα διότι από την στιγμή που κρίνει τους διαιτητές (τους οποίους ο ίδιος ορίζει) είναι προφανές ότι θα κρίνει και τους τηλεκριτικούς όταν λένε του κόσμου τις…μπαρούφες και κάνουν το άσπρο-μαύρο παρασύροντας το τηλεοπτικό κοινό σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Βγήκε λοιπόν ο Κλάτενμπεργκ (που είναι και ο καθ  ύλην αρμόδιος) και είπε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στην φάση του Ινσούα που βάζει το χέρι στην μπάλα μετά το πένα΄λτι που έχει αποκρούσει ο Τσιντώτας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο διότι δεν υπάρχει πρόθεση στην φάση που θέλει ο κανονισμός.

Κι επειδή ο Κάκος (΄όπως και ο Βαρούχας) είχε πει το ακριβώς…αντίθετο (ότι ήταν πέναλτι, δηλαδή) θεώρησε σκόπιμο να τον κρίνει και να επικρίνει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή που έχει παίξει εκατονταπλάσια και πολύ πιο σπουδαία παιχνίδια στην καριέρα του  από τον παρουσιαστή του Open ο οποίος ούτε στο όνειρό του δεν έχει δει τα ματς που σφύριξε ο Κλάτενμπεργκ στην καριέρα του.

Εκτός αν η Τσέλσι είναι ίδιο με τον Φαίακα στην Κέρκυρα.

Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει!

Φτάσαμε στο σημείο στην Ελλάδα να κρίνει ο Κάκος τον Κλάτενμπεργκ που στην Αγγλία τον παρακαλάνε κάθε βδομάδα να τους λέει την άποψή του για τους δικούς τους διαιτητές.

Κάπου έλεος δηλαδή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα