Μίσιτς για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Μας πήραν 7 βαθμούς επειδή ο πρόεδρός μας έχει μερίδιο σε άλλη ομάδα της κατηγορίας»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην κροατική εφημερίδα «Vecernji» μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την …Ξάνθη, αλλά και το μέλλο του στην Θεσσαλονίκη.

Η συνέντευξη έχει τίτλο «Οι οπαδοί με λατρε΄ύουν και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει την ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ», όμως το «ψητό» βγήκε όταν ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για την αφαίρεση των 7 βαθμών από το πρωτάθλημα για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Τότε ο Μίσιτς, είπε: «Ο Ολυμπιακός που προηγείται έχει 14 βαθμούς περισσότερους από εμάς, που είναι ανέφικτο (να ανατραπεί). Αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μεριδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας».

Ο Μίσιτς υποστήριξε στην ίδια συνέντευξη ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό: «Βλέπουμε την ευκαιρία για ένα τρόπαιο στο Κύπελλο, όπου αντίπαλός μας είναι πάλι ο Ολυμπιακός. Νικήσαμε στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα μας με 3-2 και περιμένουμε τον επαναληπτικό».

Επίσης, ανέφερε ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, το οποίο, ωστόσο, θα ισχύσει αφού συμφωνήσει για την αγορά του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ήδη ενημερώσει ότι θα πληρώσει την οψιόν: «Προς το παρόν είμαι δανεικός έως το τέλος της σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να πληρώσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιό μου με τη Σπόρτινγκ και φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Εχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ και τώρα περιμένω τους συλλόγους να ολοκληρώσουν το δικό τους κομμάτι. Η οψιόν είναι ενεργή έως το τέλος Ιουνίου και ελπίζω ότι η δουλειά θα έχει ολοκληρωθεί έως τότε».

Διαβάστε επίσης