Μισοάδειο το “Καμπ Νόου” χωρίς τον Μέσι

Απογοητευτική εικόνα στο «Καμπ Νόου». Στο πρώτο φετινό παιχνίδι του Champions League που επιτρεπόταν να υπάρχει 100% πληρότητα στο γήπεδο, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα όχι απλά δεν το γέμισαν, αλλά άφησαν χιλιάδες κενές θέσεις.

Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας και τις εμφανίσεις που κάνει υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν, ωστόσο και σε άλλες περιπτώσεις που η Μπαρτσελόνα δεν ήταν «καλά», οι οπαδοί της βρίσκονταν στο πλάι και έδειχναν την στήριξή τους. Τότε όμως υπήρχε ο Μέσι…

Μπαρτσελόνα, στο σημερινό ματς με την Ντινάμο Κιέβου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κατέγραψε ιστορικό χαμηλό.

Συγκεκριμένα, στις κερκίδες του «Καμπ Νόου» βρέθηκαν 45.968 οπαδοί, κάτι το οποίο αποτελεί την χειρότερη επίδοση την τελευταία δεκαετία σε παιχνίδι του Champions League που υπάρχει η δυνατότητα για 100% πληρότητα στις κερκίδες. Το «Καμπ Νόου» χωράει συνολικά 99.354 θεατές!

Τελευταία φορά που είχε λιγότερο κόσμο στο γήπεδο ήταν πριν από μια δεκαετία. Στις 6 Δεκεμβρίου του 2011 η Μπαρτσελόνα υποδεχόταν την Μπάτε Μπορίσοφ και στο «Καμπ Νόου» έδωσαν το παρών 37.374 θεατές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα