Μίστα και Βρουσάι στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Πολωνός τερματοφύλακας και ο Έλληνας αμυντικός ανήκουν στη Ρίο Άβε

Ο Τσεζάρι Μίστα και ο Μάριο Βρουσάι της Ρίο Άβε αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Abola», οι Τσέζαρι Μίστα και Μάριος Βρουσάι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τέταρτη διαδοχική σεζόν στη Ρίο Άβε, παρά το γεγονός ότι αρκετές ομάδες τσεκάρουν τις περιπτώσεις τους.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί μια εξ αυτών όπως αναφέρει το δημοσίευμα και λόγω της σχέσης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τις δυο ομάδες.

«Ο προαναφερθείς Έλληνας αμυντικός και ο Πολωνός τερματοφύλακας έχουν συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε μέχρι τον Ιούνιο του 2027 και προετοιμάζονται για την τέταρτη σεζόν τους φορώντας τα χρώματα του συλλόγου, εκτός αν… έρθει ο Ολυμπιακός να τους αρπάξει.

Και οι δύο παίκτες έχουν συνδεθεί με τον γίγαντα σύλλογο που ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι επίσης ο πλειοψηφικός μέτοχος της Ρίο Άβε», τονίζεται στο ρεπορτάζ της «Α Bola».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα