Μητροπολίτης Μόρφου: Είπα στην Παναγία να μου δώσει «κορωνοϊούλη»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, πριν από κάποιες εβδομάδες, παρουσίασε συμπτώματα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό

Στο πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, προχώρησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, πριν από κάποιες εβδομάδες, παρουσίασε συμπτώματα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με το cyprustimes, το βράδυ της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε κήρυγμα στην πανηγυρική αγρυπνία του Αγίου Μάμαντος, μετά την ανάρρωσή του από την περιπέτεια που είχε.

Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ο ίδιος είχε παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορωνοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε για αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό.

«Της λέω, Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου δίνεις, ένα κορωνοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής, καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής», είπε.

Και όπως προσέθεσε, η κατασκευασμένη ασθένεια είναι μια δοκιμασία για όλη την οικουμένη και παρακάλεσε τους πιστούς να προσεύχονται για όλους τους ανθρώπους.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τα συμπτώματα που είχε πολύ ήπια, σαν να του έδωσε άδεια η Παναγία να ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα