Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: «Στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη»

Πρώτος σταθμός της δεύτερης ημέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, ήταν το Πέραμα Μυλοποτάμου

Δεκτός με χειροκροτήματα και με λουλούδια έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο  Πέραμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Η υποδοχή εμπλουτίστηκε από μαντινάδες και με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου, Δημήτρη Κόκκινο, να πλέκει το εγκώμιο του αρχηγού της ΝΔ. Μάλιστα, ο δήμαρχος ανέφερε πως  «Ο Μυλοπόταμος είναι το προπύργιο της ΝΔ στο Ρέθυμνο».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν στο νησί. Ο ίδιος τόνισε ότι το στοίχημα του, να είναι η Κρήτη γαλάζια στον εκλογικό χάρτη, ζητώντας κάτι ανάλογο και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Εξέφρασε μάλιστα την ευγνωμοσύνη του προς τους Κρητικούς και τους Ρεθεμνιώτες για την έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξή τους στην παράταξή του.

«Ξεκινάμε από την αρχή»

«Ένα στοίχημα το οποίο βάλαμε με τους συνεργάτες μας, με όλους τους υποψήφιους βουλευτές, με όλες τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες, καταφέραμε και το κερδίσαμε. Για πρώτη φορά όλη η Κρήτη γαλάζια. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είστε «γουρλήδες» και στις 25 Ιουνίου θα γιορτάσουμε μία ακόμα μεγαλύτερη νίκη. Ξεκινάμε από την αρχή», ανέφερε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα. «Οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που έχουν «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια» και τη μία μέρα μας λένε ότι θα αυξήσουν ξανά τη φορολόγηση στις εισφορές, τώρα έρχεται και το ΠΑΣΟΚ και μας λέει ότι περίπου θα αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσει τη φορολόγηση στα μερίσματα. Κάθε μέρα μας λένε κάτι διαφορετικό», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν θα βρείτε καλύτερο σύμμαχο απο εμένα για την αναβάθμιση της ποιοτικής κτηνοτροφίας»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τον Μυλοπόταμο. «Την ίδια σχέση έχω κι εγώ, δεν θα βρείτε καλύτερο σύμμαχο απο εμένα για την αναβάθμιση της ποιοτικής κτηνοτροφίας στην περιοχή», σημείωσε.

Υποσχέθηκε ακόμα ότι θα βρεθεί χρόνος για να γίνει μία μεγάλη γιορτή στον Ψηλορείτη, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα άρθρο των New York Times όπου αναδεικνύει τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς στην Κρήτη και τον Ψηλορείτη και σημειώνει πως αποτελεί τον καλύτερο τουριστικό προορισμό την άνοιξη.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα