Μητσοτάκης για νέα Τούμπα: “Μέχρι τέλους του 2021 το Προεδρικό Διάταγμα” (πάλι αφωνία ο Ιβάν που θέλει και το Ταμείο Ανάκαμψης)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ευθέως στο ερώτημα τι πρόκειται να γίνει με το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κι επεσήμανε ότι  αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους το Προεδρικό Διάταγμα. Αυτό τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου.

Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί πιο ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό. Σειρά, τώρα, παίρνει ο Ιβάν Σαββίδης. Το είπε, εξάλλου και  χθες ο Μητσοτάκης στην κεντρική του ομιλία, ότι η πολιτεία έχει κάνει ό,τι ήταν να κάνει και σειρά τώρα έχει ο «επενδυτής», όπως αποκάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη.

«Μέχρι τα τέλη του έτους θα έχει προχωρήσει το Προεδρικό Διάταγμα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ». Αυτή ήταν η δήλωση του Μητσοτάκη.

Όπως μόνο η «Α» και η iapopsi.gr επεσήμαναν, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να βάλει χέρι στο Ταμείο Ανάκαμψης. Να πάρει από εκεί χρήματα, όπως ο Αλαφούζος για τον Βοτανικό. Ο Παναθηναϊκός δίνει ως αντιστάθμισμα στο κράτος τη «Λεωφόρο». Ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει στην Τούμπα, αφού γκρεμιστεί το παλιό γήπεδο.

Το όλο θέμα θα έχει και συνέχεια, δεν σταματάει εδώ. Όπως μόνο η «Α» και iapopsi.gr αποκάλυψαν, από τα συνολικά στρέμματα, τα 7,3 στρέμματα ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα