Μητσοτάκης: Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή

Ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του στην Κυψέλη έκανε αναφορά και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Περιοδεία στην Κυψέλη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες ανέδειξε το έργο που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την τελευταία τετραετία, ενώ σχολίασε και τη δημοσκόπηση της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πιστεύω ότι οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

«Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή»

«Εφημερίδα της αντιπολίτευσης βγήκε με πηχαίο τίτλο ότι το 53% δεν θέλει δεύτερη τεραετία Μητσοτάκη άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, και οι ίδιοι το ομολογούν», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας σημειώνοντας ότι «δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα συνταξιούχων αλλά με μειώσεις φόρων».

Υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό πρόγραμμά μας παρά τις δυσκολίες και σήμερα είμαστε πιο αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με ασιοδοξία». Κάλεσε δε τους συγκεντρωμένους στην τελική ευθεία για τις εκλογές «να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά να μιλήσουμε για το δικό μας σχέδιο για το μέλλον της πατρίδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα