Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και το μήνυμα στους φίλους του Άρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην παρουσίαση της Μελέτης Ανάπτυξης του Μετρό Θεσσαλονίκης και σχολίασε για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, που βρήκε θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ, μετά και τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε και μήνυμα αισιοδοξίας στους φίλους του Άρη, αναφέροντας πως «για τους λίγους δυσαρεστημένους υπάρχει μια ευκαιρία και στον τελικό κυπέλλου να φέρουν το κύπελλο στον Λευκό Πύργο».

«Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις που πήραμε και αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις.

Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δυο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, καθιερώσαμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική και αυτό μπορεί να αυξάνει τα πάθη η εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους είναι μια εικόνα που προσομοιάζει με ευρωπαϊκά γήπεδα και πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη», ανέφερε στη συνέχεια, κλείνοντας αυτή την αθλητική “παρένθεση”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα