Μοδεστό για Φορτούνη: «Οι οπαδοί το βλέπουν συναισθηματικά, ο Μαρτίνς με αριθμούς»

Το sportfm.gr επικοινώνησε με ένα πρόσωπο των ημερών, τον Φρανσουά Μοδεστό, με αφορμή τη συνεργασία του με τη Μόντσα και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αλλά και το τέλος του Φορτούνη από το λιμάνι.

Ο Κορσικανός τεχνικός διευθυντής δεν θέλησε να πάρει θέση για το δικό του μέλλον και για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, αποφεύγοντας ευγενικά να απαντήσει.

«Θα μιλήσω όταν πρέπει και αφού πρώτα υπάρξει η επίσημη θέση του Ολυμπιακού, με τον οποίο με συνδέει μια σχέση δεκαετίας και αισθάνομαι ότι είναι οικογένεια μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον ρωτήσαμε, όμως, και για τον Κώστα Φορτούνη, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και απάντησε: «Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας παίκτης που συμπαθώ ιδιαίτερα και εκτιμώ απεριόριστα. Δυστυχώς, τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από πολύ δύσκολους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ήθελε και ο Κώστας, αλλά και όσα περίμενε το κλαμπ από εκείνον.

Είμαι σίγουρος ότι και για τον Ολυμπιακό και για τον Φορτούνη η λύση που επιλέχθηκε είναι η καλύτερη. Και ο ίδιος ο Φορτούνης εφόσον δεν ήταν στις πρώτες επιλογές προτιμούσε να αποχωρήσει και ο προπονητής του Ολυμπιακού εφόσον δεν είχε τον Φορτούνη που ήθελε δεν θα μπορούσε να τον έχει στις πρώτες επιλογές του. Οι φίλαθλοι βλέπουν τους παίκτες με το συναίσθημα, οι προπονητές οφείλουν να προσμετρούν δεδομένα, απόδοση και αριθμούς».

ΠΗΓΗ: sportsfm.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα