Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (video/pic)

Ξεχωριστές επισκέψεις δέχθηκαν σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και Γιάνις Τίμα μοίρασαν δώρα, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά αλλά και τους εργαζόμενους, του Ομίλου που είναι και χορηγός της ομάδας του Πειραιά.

Στη συνέχεια υπήρξαν και οι ακόλουθες δηλώσεις, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη αρχικά να υποστηρίζει: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός είναι έμπρακτα κοντά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό τέτοιες μέρες γιορτής και αγάπης το ότι δίνουμε χαμόγελο και χαρά σε κάποια παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με την υγεία τους. Ελπίζω, έστω και για λίγο, να τα κάναμε να ξεχαστούν. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί πραγματικά είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Πολλές φορές το ξεχνάμε αυτό και το θεωρούμε δεδομένο, όμως, είναι λάθος».

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Τίμα, τόνισε: «Ήταν πολύ όμορφο αυτό που κάναμε. Μπορείς να δεις στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο, τα μικρά δώρα που όμως εκείνα τα βλέπουν σαν ένα θαύμα. Είναι το καλύτερο συναίσθημα όταν βλέπεις τα μικρά παιδιά να χαμογελούν, επειδή εσύ έχεις κάνει κάτι για αυτά. Ελπίζω γρήγορα να γίνουν καλά και ότι καλύτερο».

Τέλος, η ΚΑΕ δημοσίευσε στο Facebook αλλά και στο κανάλι της τα στιγμιότυπα αυτής της ξεχωριστής επίσκεψης.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

 

Διαβάστε επίσης